El-Macho BG


Вземи тук директно от производител

Мъжката сила е това, с което мъжете се гордеят по целият свят!
Но какво да се прави, ако половата потенция намалява, а ерекцията е нестабилна?
Възрастта, болестите, стреса и техните последствия често водят до влошаване на редовността и качеството на сексуалния живот. Представяме Ви нов продукт на фармацевтичния пазар - мъжки капки Ел Мачо.
В какво се състои уникалността на капките El Macho?
Предимства:
    Напълно естествен състав, без добавки и скрити компоненти;
    Отличен заместител на скъпи лекарства, които помогат за ерекция;
    Ефектът настъпва в рамките на 30 мин. след прием;
    Осигурява продължителността на половия акт;
    Упорита ерекция при всякаква възраст;
    Ярки и силни усещания по време на секс;
    В допълнение към основното активно действие на препарата, лекарството укрепва имунната система и намалява психо-емоционалното напрежение.
Независимо от триумфалното си шествие, препаратът El Macho успя да получи и отрицателни отзиви от потребители, които твърдят, че това е поредното чудо за 3 дни. Ако не считаме всички случаи на покупка на фалшификати и неправилен прием на продукта, който се явява основната причина за негативно отношение към Ел Мачо. И остава само един малък процент от скептици.
Те твърдят, че съставът на препарата е толкова прост, че той не може да се справи ефективно с такива сериозни проблеми свързани със здравето на мъжете. И скромно мълчат или дори не знаят, че всички компоненти са подбрани специално,за да се дозапълни или усили действието им един към друг. Естествено, че ако ги приемате самостоятелно особен ефект няма да има.
Правилна схема за прием на мъжки капки El Macho
    Препаратът се предлага под формата на капки. Флаконът е с удобен дозатор-капкомер, така че да се приеме грешна доза е невъзможно.
Според инструкцията Ел Мачо може да се прилага по различни схеми:
    общоукрепваща терапия — 2-3 капки се разтварят във вода и се изпиват, употребява се 2 пъти на ден в продължение на 10-15 дни, след това се прави прекъсване за 6-10 дни;
    преди любовна игра, подобрява ерекцията и увеличава продължителността на половия акт — 5 капки, ефектът настъпва в рамките на 30 минути.
А сега и неговия състав…
Тайната на успеха на капките- прост и естествен състав
Ел Мачо – естествен високоефективен мултикомплекс витамини, с незамени аминокислени и растителни компоненти,които помагат срещу простатит и еректилна дисфункция.
В състава на капките участват следните компоненти:
    Екстракт от гуарана. Благодарение на кофеина, който се съдържа в гуараната, препаратът има укрепващо и тонизаращо действие, стимулира появата на ерекция. Увеличава работоспособността и издръжливостта на организма.
    L-Аргинин – една от незаменимите аминокиселини отговорна за мъжкото здраве. Увеличава кръвообращението в половите органи, проявено като устойчива ерекция по време на половия акт. Стимулура отработването на сперма, като подобрява нейното качество и количество.
    Глицин – аминокиселина, която премахва психо-емоционалното напрежение и страх, което е често срещан проблем при много мъже заради предишни неуспехи. Има антидепресивно и седативно действие, премахва чувството на тревога.
    Магнезий – антиоксидант, който отговаря за производството и употребата на енергията, участва във всички видове обмяна на веществата.
Скромният състав на Ел Мачо е с реално ефективно действие. Капките са без вкус и мирис, тък като техния състав не включва ароматизатори и подсладители.
Противопоказания и странични ефекти на Ел Мачо
След проведени множество клинични изследвания не са наблюдавани странични ефекти.Ето защо препаратът може да се прилага при всички, независимо от тяхната възраст и здравословно състояние.
Изключение са лицата, които може да са алергични към някоя от съставките на лекарството Ел Мачо или имат заболявания на сърдечно-съдовата система.
Категорично се забранява приема на препарата в съчетание с алкохол!

* Посочените резултати могат да варират в зависимост от индивидуалните показатели на организма и начина на употреба. Уебсайтът не носи отговорност за постигнатите резултати. С публикуваните статии сайтът ви информира за новостите в интимната козметика и продукти за възрастни, възможните резултати ,използваните съставки за производството на дадения продукт посочени от производителя, както и линк към сайта на производителя , откъдето бихте могли да закупите продукта при желание от ваша страна.

За да сте сигурни, че купувате оригинален продукт, можете да го направите само онлайн от официалния производител.
В официалния уебсайт на производителя можете да влезете при натискане на бутона:

Вземи тук директно от производител

Rate this
5.0 / 5 - 1