Titan Gel


Вземи тук директно от производител

Всички вероятно сме чували за ползите от качествен и редовен интимен контакт – качественияти редовен полов контакт забавя стареенето, укрепва имунната система, топи мазнини, укрепва костите, предпазва от инфаркт на миокарда, удължава живота и не на последно място укрепва връзката. Вероятно всеки мъж е чувал за Titan Gel – това е продукт под формата на гел, който подпомага мъжете в техния интимен живот. В тази статия искаме да се спрем не толкова на действието, колкото на съставките, от които е направен Titan Gel, защото именно те обуславят и самото му действие, а именно уголемяване на пениса на дължина и диаметър, по-дълга и стабилна ерекция, засилване на потентността и подобрено качество на половия акт.  

А те са:

Трибулус Терестрис или още позната като билката Бабини зъби - Биоактивният компонент на това лечебно растение насърчава производството на лутенизиращ хормон. Това се отразява на хормоналния баланс в организма на потребителя.

При мъжа се повишават нивата на основния мъжки хормон, от което следва засилване на потентността, удължаване на ерекцията, подобрено качество на половия акт.

Билката бабини зъби влияе върху функционирането на централната нервна система и вегетативната нервна система; има и локално стимулиращо действие в проблемни органи и телесни зони.

Растението  има успокояващо действие върху централната и вегетативната нервна система и местно дразнещо действие, предизвикващо нахлуване на кръв към раздразнените места.

Билката не трябва да се прилага при стомашно-чревни възпаления и възпаления на бъбреците, тъй като силното дразнещо действие може да изостри заболяването и да влоши протичането му.

 

Корен от Мака – Историята на мака корена започва в Перу. Фермерите там първи забелязали влиянието на това растение върху говедата. Животните, които пасели в местата с мака били по-силни, по-здрави и по-издръжливи от своите събратя и по-често се съвокуплявали.

Така бил открит един от най-силните афродизиаци на нашата планета. Той е богат на витамин В2, В6, В12, С и ниацин, както и на минерали като желязо, калций, йод, калий и цинк, аминокиселини и други вещества особено полезни за женското здраве.

Коренът мака участва в лечението на много заболявания, започвайки от депресия и завършвайки с онкологични заболявания. Това е реално действащ адаптоген повишаващ работоспособността на организма, борбата със стрес и инфекции благодарение на въздействието му върху ендокринната система.

Биологически активните вещества регулират възпроизвеждането на хормонът на стреса в хипоталамуса, а също така тонизират дейността на надбъбречните жлези.

Перуанската мака – афродизиак

Славата ѝ на афродизиак дошла в Европа от родината на перуанската мака. Коренът на това растение е ефективен при еректилна дисфункция, провокирана от силен стрес.

Епимедиум Сагитатум – Епимедиумът е известно средство в Китайската медицина за лечение на еректилна дисфункция при мъжете, както и за повишаване на либидото при мъжете (и жените). Билката съдържа веществото икарин. Това е вид флавоноид, който играе важна роля за сърдечно-съдовата система, защото той има уникалната способност да разширява кръвоносните съдове и да подобрява оросяването в тялото. Икаринът повишава количеството на биоактивен азотен оксид в организма, като същевременно подтиска действието на ензима фосфодиестаза тип 5 (PDE 5), който е пряко отговорен за свиването на кръвоносните съдове в тялото, като по този начин повишава издържливостта.

Качественият и редовен интимен живот е изключително важен както за физическото, така и за психическото здраве , както на мъжете така и на жените и това е един продукт, който би могъл да помогне за постигането на тази цел.

В официалния сайт на проиводителя (линк можете да намерите по-долу) , Titan Gel се продава с 50% отстъпка , на цена 80 лв.

* ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ:  Уебсайтът не носи отговорност за постигнатите резултати.  Посочените резултати могат да варират в зависимост от индивидуалните показатели на организма и начина на употреба.С публикуваните статии сайтът ви информира за новостите в хранителните добавки, интимната козметика и продукти за възрастни,  възможните резултати ,използваните съставки за производството на дадения продукт посочени от производителя, както и линк към сайта на производителя , откъдето бихте могли да закупите продукта при желание от ваша страна.

Вземи тук директно от производител

Rate this
3.2 / 5 - 44